ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Ανακαίνιση & Αναπαλαίωση Κτιρίων

Η Gramms Energy, αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών, προσφέροντας ολοκληρωμένες και μοναδικές λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες!

Έχοντας σημαντική εμπειρία στον τομέα της ιδιωτικής κατασκευής αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση και αναπαλαίωση οποιουδήποτε χώρου, είτε πρόκειται για Κατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο με εγγυημένη ποιότητα και με μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική Oικονομική πρόταση.

Η Ανακαίνιση είναι ένα κομμάτι που δίνουμε μεγάλη βαρύτητα γιατί βασίζεται στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη!

Από την έναρξη των εργασιών και την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την αποπεράτωση του έργου, επιλέγουμε και μελετάμε σε συνεργασία με τον πελάτη αυτό που ταιριάζει στον κάθε χώρο.

Οι έξυπνες λύσεις προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη, δημιουργώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα και στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια εκ βάθρων ανακατασκευή των απαραίτητων εγκαταστάσεων αλλά και την επίπλωση και διακόσμηση του χώρου σας, η οποία θα τον μετατρέψει σε καινούριο.

Η αρχή μας είναι ότι καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται εάν ο πελάτης μας δεν είναι 100% ικανοποιημένος, για αυτό καλέστε μας ώστε να μοιραστούμε τις ιδέες μας και να σας δώσουμε τις καλύτερες λύσεις!