ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Εκπόνηση Μελετών

Aρχιτεκτονικές Μελέτες

Η εκπόνηση μιας αρχιτεκτονικής μελέτης αποβλέπει στην ξεχωριστή έκφραση των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο αλλά και στην επίλυση προβλημάτων εξυπηρέτησης

Η Gramms Energy παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά τον τομέα των κτιριακών έργων και είναι αρωγός από τα πρώτα βήματα αναζήτησης της γης για την επιθυμητή επένδυση, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση της ιδέας καθώς και την αδειοδότηση και λειτουργία του έργου σύμφωνα με τους κανόνες της πολεοδομικής και κτιριακής νομοθεσίας.

Η αρχιτεκτονική μελέτη των κτιριακών έργων, μπορεί να αφορούν ενιαίες κατασκευές στο, αλλά και ειδικότερες μελέτες όπως διαρρυθμίσεις (διακοσμήσεως εσωτερικών χώρων), διαμορφώσεις υπαιθρίων χώρων.

Η Gramms Energy σε συνεργασία με τους Αρχιτέκτονες που έχουν εμπειρία τόσο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, σχεδιάζει αναδεικνύοντας τις ιδιαιτεροτήτες κάθε χρήσης, προσωπικών αναγκών αλλά και κάθε φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην βιωσιμότητα των χώρων που δημιουργούνται, καθώς χρησιμοποιούνται οι τεχνικές Βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.  Οι πηγές ήπιων μορφών ενέργειας που διαθέτει η χώρα, όπως ο Ήλιος,  αξιοποιούνται σύμφωνα το χώρο/οικόπεδό σας και γίνεται η πλήρης ενσωμάτωσή του στα κτίρια μας.

Σχέδια με Ζωντανή απεικόνιση (3D Απεικόνιση)

  • Συζητάμε για τις πραγματικές ανάγκες της κατοικίας σας, τον απαιτούμενο αριθμό των υπνοδωματίων, των λουτρών, της κουζίνας, του σαλονιού κ.α
  • Σας παρουσιάζουμε τα σχέδια της κατοικίας, κατόψεις και φωτορρεαλιστικές απεικονίσεις, όπως ταιριάζει στις ανάγκες σας και ταυτόχρονα στη γεωμετρία του οικοπέδου.
  • Προβαίνουμε σε όσες αλλαγές χρειάζεται να γίνουν και οριστικοποιούμε όλα τα σχέδια.
  • Στο χρόνο που απαιτείται για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια – περίπου 2 με 3 μήνες – γίνονται οι υπόλοιπες μελέτες για τις ακριβείς θέσεις των επίπλων, των πριζών, των σωμάτων καλοριφέρ, την διάταξη της κουζίνας κλπ.

Cafe in Veroia - 3D